Dagvoorzitter

Op zoek naar een vrouwelijke dagvoorzitter met een voorliefde voor nuanceren? Dan zit je goed.

Dingen duiden is mijn ding. Ik vind het ontzettend leuk om meerdere kanten van een verhaal te laten zien en mensen aan het denken te zetten.

Mijn uitgangspunt als dagvoorzitter is dan ook nuanceren en verbinding zoeken. Als millennial (geboren in 1989) heb ik een verfrissende, maar ook kritische blik op de wereld.

Ik ben vaste moderator bij de VPRO Tegenlicht meetups in Amersfoort en de Tech Tuesday bij Seats2Meet Utrecht. Daarnaast ben ik gespreksleider, moderator en dagvoorzitter bij diverse meetups, symposia en congressen.

Ik ben afgestudeerd journalist, kunsthistoricus (Universiteit Utrecht) en amerikanist (Rijksuniversiteit Groningen en Northern Arizona University). Ik heb een zeer brede interesse en verdiep mij in veel verschillende onderwerpen. Daardoor haal ik snel de essentie uit zaken, kan ik thema’s met elkaar verbinden en stel ik graag scherpe vragen om tot de kern te komen.

Engelse dagvoorzitter

Op zoek naar een Engelssprekende dagvoorzitter? Ook dan zit je goed.

Door mijn studie American Studies (Rijksuniversiteit Groningen) heb ik taalniveau C2 voor Engels, oftewel near native speaker.

Meer info

klanten:

THEMA’S

In de afgelopen jaren heb ik mijn voornamelijk gespecialiseerd in onderstaande onderwerpen. Klik op het thema voor meer informatie.

De workshop is goed bevallen. De opzet was goed en je had de discussie goed in de hand, ondanks het feit dat sommige mensen aan de praat bleven, greep jij op het juiste moment in.

Het was een boeiende, actieve discussie en de door jou meegenomen voorbeelden waren voor velen een inspiratie.

Hanneke Hijmans, Voorzitter Nabuurschap Driebergen Noord

Interesse?  Neem vrijblijvend contact met me op.

CONTACT