Dagvoorzitter

Op zoek naar een vrouwelijke dagvoorzitter met een voorliefde voor kritisch denken? Dan zit je goed.

Dingen duiden is mijn ding. Ik vind het ontzettend leuk om meerdere kanten van een verhaal te laten zien en mensen aan het denken te zetten.

Mijn uitgangspunt als dagvoorzitter is dan ook nuanceren en verbinding zoeken.

Als millennial (geboren in 1989) heb ik een verfrissende, maar ook kritische blik op de wereld. Sinds 2010 blog ik over zingeving, technologie, wetenschap, filosofie en de toekomst – wat mij betreft belangrijke thema’s in de huidige tijd.

Daarnaast spreek ik in mijn podcast Dingen Duiden met deskundigen over diverse thema’s binnen de wetenschap, filosofie en psychologie.

Ik ben afgestudeerd journalist, kunsthistoricus (Universiteit Utrecht) en amerikanist (Rijksuniversiteit Groningen en Northern Arizona University). Ik heb een zeer brede interesse en verdiep mij in veel verschillende onderwerpen. Daardoor haal ik snel de essentie uit zaken, kan ik thema’s met elkaar verbinden en stel ik graag scherpe vragen om tot de kern te komen.

Engelse dagvoorzitter

Op zoek naar een Engelssprekende dagvoorzitter? Ook dan zit je goed.

Door mijn studie American Studies (Rijksuniversiteit Groningen) heb ik taalniveau C2 voor Engels, oftewel near native speaker.

Meer info

Omdat een congres of bijeenkomst niet een suffe bedoening moet worden, zorg ik voor veel interactie en dialoog met het publiek. Ik ben gevoelig voor de sfeer in de zaal en kan ik die snel ombuigen om de energie hoog te houden.

Met ruime werkervaring in de online marketing, museumwereld en retail weet ik hoe je mensen het beste kunt aanspreken en binden. De afgelopen jaren heb ik diverse evenementen georganiseerd en geleid, van kleine meetups met 10 mensen tot een commercieel lifestyle-evenement met ruim 500 bezoekers.

THEMA’S

In de afgelopen jaren heb ik mijn voornamelijk gespecialiseerd in onderstaande onderwerpen. Klik op het thema voor meer informatie.

klanten:

De workshop is goed bevallen. De opzet was goed en je had de discussie goed in de hand, ondanks het feit dat sommige mensen aan de praat bleven, greep jij op het juiste moment in.

Het was een boeiende, actieve discussie en de door jou meegenomen voorbeelden waren voor velen een inspiratie.

Hanneke Hijmans, Voorzitter Nabuurschap Driebergen Noord

Interesse?  Neem vrijblijvend contact met me op.

CONTACT