Engelse dagvoorzitter of moderator

Op zoek naar een Engelse dagvoorzitter of moderator? 

Door mijn studie American Studies (Rijksuniversiteit Groningen) heb ik taalniveau C2 voor Engels, oftewel near native speaker. Dit taalniveau houdt in dat ik vloeiend Engels spreek en schrijf én gemakkelijk om kan schakelen tussen Nederlands en Engels.

Nuance in taal is essentieel om vragen en opmerkingen goed te kunnen verwoorden. Dat is wat ik als dagvoorzitter, moderator en gespreksleider altijd in gedachten houd, zodat er geen belangrijke zaken verloren gaan.

Binnen de opleiding American Studies heb ik diverse vakken gevolgd over Engelse taal, retoriek en grammatica. Uiteraard was de volledige studie in het Engels, waardoor ik ook vele presentaties, essays en mijn thesis in het Engels op universitair niveau heb afgerond.

Bovendien heb ik in 2009 een half jaar in Amerika gestudeerd, middels een uitwisselingsprogramma. Dit was aan de Northern Arizona University in Flagstaff, Arizona. Ik volgde daar vakken op het gebied van politicologie, journalistiek en Amerikaanse geschiedenis.

THEMA’S

Ook als spreker ben ik in te huren voor Engelse congressen en evenementen. In de afgelopen jaren heb ik mijn voornamelijk gespecialiseerd in onderstaande onderwerpen. Klik op het thema voor meer informatie.

Online authenticiteit

Een realistische kijk op de wereld van social media

Lees meer
roadtrip frankrijk

Duurzaamheid

Dilemma’s van een bewuste, reislustige millennial

Lees meer

klanten:

Interesse?  Neem vrijblijvend contact met me op.

CONTACT