Moderator

Op zoek naar een scherpe moderator?

Als moderator of gespreksleider zorg ik voor diepgang, zonder de essentie uit het oog te verliezen. Ik durf scherpe vragen te stellen en werk graag met verschillende vormen, zoals een debat, interview of met stellingen.

Ik ben afgestudeerd journalist, kunsthistoricus (Universiteit Utrecht) en amerikanist (Rijksuniversiteit Groningen en Northern Arizona University). Mijn interesse is zeer breed en verdiep mij in veel verschillende onderwerpen.

Sinds januari 2019 ben ik de vaste moderator bij de VPRO Tegenlicht meetups in Amersfoort en de Tech Tuesday van Permanent Beta bij Seats2Meet Utrecht.

Daarnaast ben ik in te huren als gespreksleider of moderator bij meetups, bewonersbijeenkomsten en festivals. Door mijn achtergrond ligt mijn focus voornamelijk op het gebied van wetenschap, kunst en cultuur.

Ik ben ook inzetbaar bij Engelse events. Door mijn achtergrond als amerikanist spreek ik vloeiend Engels.

Meer info

gewerkt voor:

Gespreksleiding bij het InScience Film Festival.

Panelgesprek bij het Zweefcafé in TivoliVredenburg.

Moderatie bij de maandelijkse VPRO Tegenlicht Meet Up Amersfoort.

Referenties

Susan en ik hebben samengewerkt bij de eerste editie van Het Zweefcafé over gedachten. De samenwerking verliep heel gestroomlijnd. Mede omdat Susan zich goed had voorbereid. Ze heeft van tevoren met elke spreker gebeld om een goed beeld te krijgen van het verhaal en expertise van de individuele sprekers. Ze had de briefing goed doorgenomen en de vragen die ze had gesteld.

Dit laat zien dat ze haar werk erg serieus neemt. Op het podium was dit ook te merken. Ze kwam heel rustig en geconcentreerd over en stelde scherpe vragen aan de sprekers. Na afloop bleef Susan zeer geïnteresseerd en betrokken. Kortom een hele fijne samenwerking.”

Simone Heinen, TivoliVredenburg

“Susan is iemand die rust uitstraalt, een goed overzicht heeft, belezen is en geïnteresseerd in mensen en onderwerpen. Ze is daardoor erg goed in het (bege)leiden van groepsgesprekken/bijeenkomsten. Susan is niet bang voor het nemen van verantwoordelijkheid en tegelijkertijd kan ze goed samenwerken/ gunt ze anderen hun plek. Door haar ervaringen met filmpjes, blogs etc op sociale media weet ze veel over het opbouwen van netwerken.

Karin Horst, Specialist Cultuur & Mediawijsheid, Bibliotheek Eemland

Interesse?  Neem vrijblijvend contact met me op.

CONTACT