MODERATOR

Huur mij in als moderator bij je event

Je kunt mij inhuren als gespreksleider of moderator bij festivals, symposia en meetups. Door mijn achtergrond ligt mijn focus voornamelijk op wetenschap, technologie, kunst en cultuur.

Als moderator of gespreksleider zorg ik voor diepgang, zonder de essentie uit het oog te verliezen. Ik durf scherpe vragen te stellen en werk graag met verschillende vormen, zoals een debat, interview of met stellingen. 

Daarnaast ben ik de vaste moderator bij de VPRO Tegenlicht meetups in Amersfoort en de Tech Tuesday van Permanent Beta.

gewerkt voor:

Invulling

Ik denk graag mee over de invulling van het event en welke werkvormen we kunnen inzetten, zoals een paneldiscussie, workshop of Q&A.

Tarief

Mijn tarief voor het modereren van een event (1 dagdeel) zit rond de 500 euro. Dit is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Voor lezingen bij stichtingen, onderwijsinstellingen en studieverenigingen gelden aangepaste tarieven. Dit is in overleg, neem daarvoor contact met me op.

Expertise

Ik ben afgestudeerd journalist, kunsthistoricus (Universiteit Utrecht) en amerikanist (Rijksuniversiteit Groningen en Northern Arizona University). Mijn interesse is zeer breed en verdiep mij in veel verschillende onderwerpen.

Als schrijver en podcastmaker verdiep ik mij dagelijks in allerlei thema’s rondom zingeving, maatschappelijke ontwikkelingen en bewust leven. Ik spreek hierover met wetenschappers en deskundigen en pas zelf veel kennis toe in mijn dagelijks leven.

Opdrachtgevers

O.a. TivoliVredenburg, InScience Film Festival, NRC Live, ProBiblio Symposium, VPRO Tegenlicht, Bibliotheek Eemland, Tetem Kunstruimte, Tech Tuesday, Quantified Self Nederland en Permanent Beta.

Tevens ontving ik in 2017 de Food100 award en was ik in 2018 gastblogger voor het Slow Food Youth Network.

Referenties

Susan en ik hebben samengewerkt bij de eerste editie van Het Zweefcafé over gedachten. De samenwerking verliep heel gestroomlijnd. Mede omdat Susan zich goed had voorbereid. Ze heeft van tevoren met elke spreker gebeld om een goed beeld te krijgen van het verhaal en expertise van de individuele sprekers. Ze had de briefing goed doorgenomen en de vragen die ze had gesteld.

Dit laat zien dat ze haar werk erg serieus neemt. Op het podium was dit ook te merken. Ze kwam heel rustig en geconcentreerd over en stelde scherpe vragen aan de sprekers. Na afloop bleef Susan zeer geïnteresseerd en betrokken. Kortom een hele fijne samenwerking.”

Simone Heinen, TivoliVredenburg

“Susan is iemand die rust uitstraalt, een goed overzicht heeft, belezen is en geïnteresseerd in mensen en onderwerpen. Ze is daardoor erg goed in het (bege)leiden van groepsgesprekken/bijeenkomsten. Susan is niet bang voor het nemen van verantwoordelijkheid en tegelijkertijd kan ze goed samenwerken/ gunt ze anderen hun plek. Door haar ervaringen met filmpjes, blogs etc op sociale media weet ze veel over het opbouwen van netwerken.

Karin Horst, Specialist Cultuur & Mediawijsheid, Bibliotheek Eemland

Interesse?  Neem vrijblijvend contact met me op.

CONTACT