Over Susan

Ik ben Susan Dullink (uit 1989) en woon samen met mijn vriend Peter, onze zoon Hidde en adoptiekat Zora in het centrum van Amersfoort. Ik ben communicatieadviseur bij EDSN en op deze website heb ik artikelen en podcasts gepubliceerd over dingen die mij bezighouden.

Aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik de bachelor American Studies (2007-2010) en minor Journalistiek gedaan. Daarna heb ik een pre-master en master Kunst- en Cultuurwetenschappen (2011-2012) aan de Universiteit Utrecht afgerond.

Na mijn studies heb ik vier jaar gewerkt bij verschillende organisaties, waaronder als online marketeer bij webshop Superfoodies en allround webmedewerker bij Dille & Kamille.

Voor meer vrijheid en flexibiliteit, besloot ik in 2016 om zzp’er te worden. Tot eind 2022 deed ik opdrachten voor talloze communicatieopdrachten, waaronder het Ministerie van VWS, RegioPlus, de NWO en marktonderzoeksbureau Beautiful Lives. Daarnaast schreef ik artikelen op deze website en maakte ik de podcast Dingen Duiden. Vanaf januari 2023 ben ik werkzaam als communicatieadviseur bij EDSN.

Bekijk mijn LinkedIn-profiel voor een up-to-date werkoverzicht.

Fun facts

☼ Mijn kat heet Zora, geïnspireerd door The Legend of Zelda: Ocarina of Time uit 1998. Mijn favoriete computerspel ooit, ik speel het nog steeds.

☼ Ik heb nog steeds een aantal melktanden en -kiezen, want hier zitten geen blijvende tanden en kiezen onder. Dit heet ook wel hypodontie en is zeer zeldzaam.

☼ In mijn vrije tijd ben ik het liefst sportief en creatief bezig: yoga, zwemmen, hiken, borduren, tekenen en tweedehands pareltjes vinden op Vinted.

armed angel trui

In de media

Ik kom regelmatig in de media om te vertellen over bewust leven, duurzaamheid, zingeving en mijn acne. O.a. bij EditieNL (RTL4), Psychologie Magazine, NPO Radio 1 en de Volkskrant.

Bekijk media-overzicht