Over Susan Dullink, MA.

Ik ben Susan, 30 jaar en een typische millennial. Ik probeer duurzaam te leven, lees veel boeken en ben graag op reis. Ik hou ervan om dingen uit te zoeken en te begrijpen, klein en groot. In mijn dagelijks leven ben ik daarom dagvoorzitter, schrijver en podcasthost.

Ik vind het ontzettend leuk om thema’s te onderzoeken en meerdere kanten van het verhaal te laten zien. Mijn uitgangspunt is nuanceren en complexe dingen simpel maken.

Aan de Rijksuniversiteit Groningen studeerde ik American Studies en Journalistiek (bachelor). Vervolgens deed ik een master Kunstgeschiedenis (specialisatie moderne en hedendaagse kunst) aan de Universiteit Utrecht. Ik heb een brede interesse in cultuur, filosofie, geschiedenis en wetenschap.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de kunstsector, online marketing en retail, ben ik sinds 2016 zelfstandig ondernemer.

Activiteiten

Dit is een overzicht van de dingen die ik doe:

  • Dagvoorzitter en moderator bij diverse congressen en bijeenkomsten
  • Schrijver van artikelen over kleine en grote levenskwesties
  • Host van de Dingen Duiden podcast (iTunes top 20 categorie Wetenschap)
  • Moderator bij VPRO Tegenlicht Meet Ups Amersfoort
  • Freelance schrijver voor diverse klanten

In de media

Ik kom regelmatig in de media om te vertellen over bewust leven, duurzaamheid, mijn acne en zingeving. O.a. bij EditieNL (RTL4), Psychologie Magazine, NPO Radio 1 en de Volkskrant.

Bekijk media-overzicht

Meer weten?  Neem contact met me op.

CONTACT