Over Susan

Ik ben Susan Dullink (uit 1989) en woon samen met mijn vriend Peter, onze zoon Hidde en adoptiekat Zora in het centrum van Amersfoort. Ik ben freelance communicatiespecialist & podcastmaker en op deze website deel ik af en toe artikelen en podcasts over dingen die mij bezighouden.

Aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik de bachelor American Studies (2007-2010) en minor Journalistiek gedaan. Daarna heb ik een pre-master en master Kunstgeschiedenis (2011-2012) aan de Universiteit Utrecht afgerond.

Na mijn studies heb ik vier jaar gewerkt bij verschillende organisaties, waaronder als online marketeer bij webshop Superfoodies en allround webmedewerker bij Dille & Kamille.

Voor meer vrijheid en flexibiliteit, besloot ik in 2016 om zzp’er te worden. Ik heb uitdaging en afwisseling nodig, anders raak ik verveeld. Sindsdien doe ik diverse opdrachten voor allerlei opdrachtgevers. Daarnaast schrijf ik artikelen op deze website en maak ik de podcast Dingen Duiden.

Naast mijn huidige werk, ontwikkel ik me als illustrator. Al van kinds af aan vind ik tekenen geweldig en daar word ik graag nog veel beter in. Mijn groei deel ik in mijn nieuwsbrief Schetsen van Susan.

Fun facts

☼ Mijn kat heet Zora, geïnspireerd door The Legend of Zelda: Ocarina of Time uit 1998. Mijn favoriete computerspel ooit, ik speel het nog steeds.

☼ Ik heb nog steeds een aantal melktanden en -kiezen, want hier zitten geen blijvende tanden en kiezen onder. Dit heet ook wel hypodontie en is zeer zeldzaam.

☼ Mijn favoriete serie is Better Call Saul, de spin-off van Breaking Bad. In de serie is er een bedrijf dat ‘Mesa Verde’ heet. Compleet toeval, maar zo heet mijn bedrijf ook! Het betekent ‘groene tafel’ en is een National Park in Colorado, wat ik bezocht tijdens mijn uitwisseling in Amerika in 2009. Ik vond het zo’n mooie naam, dat ik mijn bedrijf zo heb genoemd.

☼ In mijn vrije tijd ben ik het liefst sportief en creatief bezig: yoga, zwemmen, hiken, borduren, tekenen en tweedehands pareltjes vinden op Vinted.

armed angel trui

In de media

Ik kom regelmatig in de media om te vertellen over bewust leven, duurzaamheid, zingeving en mijn acne. O.a. bij EditieNL (RTL4), Psychologie Magazine, NPO Radio 1 en de Volkskrant.

Bekijk media-overzicht