OVER MIJ

Ik ben Susan Dullink, 32 jaar oud en samen met mijn vriend Peter, onze zoon Hidde en adoptiekat Zora woon ik in het centrum van Amersfoort. Ik ben freelance content specialist en op deze website deel ik artikelen en podcasts over dingen die mij bezighouden.

In de periode van 2007 tot 2012 deed ik de bachelor American Studies, een minor Journalistiek, ging ik op uitwisseling naar Amerika en deed een pre-master en master Kunstgeschiedenis. Na vijf jaar had ik een paar mooie diploma’s op zak, maar vond ik het lastig om een passende baan te vinden. Het werd job hoppen; in vier jaar tijd had ik drie banen. Als campagnemanager bij een marketingbureau, online marketeer bij webshop Superfood.nl en allround webwinkelmedewerker bij Dille & Kamille.

Het gevoel ‘is dit alles?’ bleef knagen. Ik wilde meer vrijheid en flexibiliteit en besloot in 2016 om zzp’er te worden. Sindsdien doe ik diverse opdrachten op het gebied van marketing en communicatie voor allerlei opdrachtgevers. Daarnaast schrijf ik artikelen op deze website en maakte ik in 2018-2019 de podcast Dingen Duiden.

Naast mijn huidige werk, ontwikkel ik me verder als illustrator. Al van kinds af aan vind ik tekenen geweldig en ik word daar graag nog veel beter in. Mijn ontwikkeling deel ik in mijn nieuwsbrief Schetsen van Susan.

Fun facts

☼ Ik heb nog een tweede blog, genaamd MijnAcneVerhaal.nl. Hier deel ik alles over mijn ervaring met acne, waar ik sinds mijn dertiende mee worstel. Ik heb dit losgemaakt van deze website, omdat het zo’n specifiek onderwerp is.

☼ Mijn kat heet Zora, geïnspireerd door The Legend of Zelda: Ocarina of Time uit 1998. Mijn favoriete computerspel ooit, ik speel het nog steeds.

☼ Ik heb nog steeds een aantal melktanden en -kiezen, want hier zitten geen blijvende tanden en kiezen onder. Dit heet ook wel hypodontie en is zeer zeldzaam.

☼ Mijn favoriete serie is Better Call Saul, de spin-off van Breaking Bad. In de serie is er een bedrijf dat ‘Mesa Verde’ heet. Zo heet mijn bedrijf ook! Het betekent ‘groene tafel’ en is een National Park in Colorado, wat ik bezocht tijdens mijn uitwisseling in Amerika in 2009. Ik vond het zo’n mooie naam, dat ik mijn bedrijf zo heb genoemd.

armed angels trui

In de media

Ik kom regelmatig in de media om te vertellen over bewust leven, duurzaamheid, zingeving en mijn acne. O.a. bij EditieNL (RTL4), Psychologie Magazine, NPO Radio 1 en de Volkskrant.

Bekijk media-overzicht