Referenties

Dit zeggen anderen over mijn werk.

Saskia Wooning, programmamanager Extra handen voor de zorg

Zonder elkaar ooit in real life ontmoet te hebben, onder zeer hoge druk en in een heel complex speelveld heb ik met Susan samengewerkt. En het leek alsof we al jaren samenwerkten. Creatief en heel scherp met schrijven van artikelen, online posts en mailings. Heel secuur, razendsnel en heel flexibel. Werken in een crisis voor een crisisorganisatie betekent strategisch, creatief en heel pragmatisch werken onder zeer hoge druk en rekening houden met veel (f)actoren. Dan is het heel fijn om Susan als collega te hebben, want die combineert die competenties zeer effectief en prettig. Nu eerst verlof maar ik hoop in de toekomst weer samen te kunnen werken.

Lydia Neeteson-Tiemens, woordvoerder Extra handen voor de zorg

Wat een fijne persoon om mee samen te werken is Susan. Ze heeft ons meegeholpen met diverse zaken rondom de content van ons bedrijf, zowel on als offline. Dat heeft ze goed gedaan. De zaken zijn allemaal wat strakker geworden en eigenlijk zijn er naderhand ook geen wijzigingen meer in geweest. Het staat gewoon als een huis.

Ik raad met veel plezier ook Susan aan voor de dingen die ze doet. Haar prettige persoonlijkheid krijg je er als cadeautje bij!

Quillermo Pellicaan, eigenaar Giant Fox Software Engineers

Samenwerken met Susan ervaar ik als ondernemer heel prettig, omdat ze actief meedenkt, kritisch is en super goed is met taal. Mijn nieuwsbrieven worden goed gelezen en ik weet zeker dat dit komt omdat Susan deze redigeert, opmaakt en verstuurd. Ook draagt ze zeer regelmatig nieuwe ideeën aan, wat ik enorm waardeer!

Saraï Pannekoek, Nourishmentis

Susan heeft als lid van het communicatieteam een belangrijke rol gespeeld bij het project Extra handen voor de zorg. Zo was zij contactpersoon bij diverse externe ‘communicatie overleggen’, ze was actief op social media, maakte en plaatste doelgroepgerichte advertenties, maakte campagnefilmpjes en heeft interviews afgenomen. Ook voor de gehele communicatie rond de uitzending naar Curaçao heeft zij een belangrijke rol gespeeld. Meedenken, proactief, snel, professioneel én prettig om mee samen te werken.

Lodewijk de Waard, projectmanager Extra handen voor de zorg

Susan is iemand die rust uitstraalt, een goed overzicht heeft, belezen is en geïnteresseerd in mensen en onderwerpen. Ze is daardoor erg goed in het (bege)leiden van groepsgesprekken/bijeenkomsten. Susan is niet bang voor het nemen van verantwoordelijkheid en tegelijkertijd kan ze goed samenwerken/ gunt ze anderen hun plek. Door haar ervaringen met filmpjes, blogs etc op sociale media weet ze veel over het opbouwen van netwerken.

Karin Horst, specialist Cultuur & Debat, Bibliotheek Eemland

Karel Geenen, eigenaar KGOM online marketing bureau