Schrijver

Sinds 2010 blog ik over bewust leven met een open, kritische blik.

Ik schrijf over kleine en grote levenskwesties, als een soort handleiding voor een beter leven. Ik bied geen kant-en-klare oplossingen, want die bestaan niet. Niets is zwart-wit. Mijn doel is om je aan het denken te zetten, meerdere kanten van een verhaal te laten zien en dingen in twijfel te trekken.

Het mag van mij wel wat minder ‘perfect’ op het internet. Zo schreef ik bijvoorbeeld een stuk over hoe mijn visie op voeding veranderde en een persoonlijk verhaal over mijn acne.

mijn acne in 2017

Boek schrijven

Momenteel schrijf ik een handboek over acne. Sinds mijn dertiende heb ik last van acne en dat heeft een grote impact op mijn leven gehad. Er zijn veel misverstanden  over acne, zoals dat het komt door vet eten en jezelf niet wassen. Met dit boek wil ik die fabels doorbreken en acne normaliseren.

De opbouw van dit boek bestaat uit drie delen: de huid, de persoon en de maatschappij. In het eerste deel omschrijf ik de oorzaken en behandeling van acne en wat er tot nu toe bekend is in de wetenschap. Het tweede deel gaat over de impact die acne heeft op de persoon, zowel fysiek als mentaal. Tot slot schrijf ik het derde deel over schoonheidsidealen, photoshop en social media.

PUBLICATIES

gezien bij:

Interesse?  Neem vrijblijvend contact met me op.

CONTACT