PUBLICATIES

Ik schrijf en podcast over zingeving, technologie, wetenschap en maatschappelijke kwesties.

Sinds 2010 schrijf ik artikelen over kleine en grote levensvragen, zoals duurzaamheid, gezond eten, reizen, relaties en zingeving. Ik bied geen kant-en-klare oplossingen, want die bestaan niet. Mijn doel is om je aan het denken te zetten, meerdere kanten van een verhaal te laten zien en dingen in twijfel te trekken.

Het mag van mij wel wat minder perfect online. Zo schreef ik bijvoorbeeld een stuk over hoe mijn visie op voeding veranderde en heb ik het platform MijnAcneVerhaal.nl opgericht, waar ik alles deel over mijn ervaring met acne.

Daarnaast maak ik sinds 2018 de Dingen Duiden podcast. Ik ga in gesprek met experts en ervaringsdeskundigen (en soms met mezelf) over diverse onderwerpen op het gebied van wetenschap, psychologie, filosofie en de maatschappij. Ik wil de wereld beter begrijpen, zodat ik betere keuzes kan maken.

Ook verstuur ik maandelijks de Dingen Duiden nieuwsbrief. Hierin deel ik inzichten uit de non-fictie boeken die ik lees, plus een heleboel lees-, kijk-, doe- en luistertips op het gebied van wetenschap, cultuur en media.

armed angel trui

mijn acne in 2017

MIJN ACNE VERHAAL

Naast de artikelen, podcasts en mijn nieuwsbrief op deze website, schrijf ik ook artikelen op het platform MijnAcneVerhaal.nl.

Sinds mijn dertiende heb ik last van acne en dat heeft een grote impact op mijn leven gehad. Er zijn veel misverstanden en fabels rondom acne, zoals dat het komt door vet eten en jezelf niet wassen. Dit wil ik doorbreken door er open en eerlijk over te zijn, maar ook met experts in gesprek te gaan.

in de media gezien bij:

Interesse?  Neem vrijblijvend contact met me op.

CONTACT