SPREKER

Huur mij in als spreker bij je event of seminar

Mijn lezingen gaan over zingeving en bewust leven in de eenentwintigste eeuw.

Vanuit wetenschappelijk en persoonlijk perspectief vertel ik over duurzaamheid, de impact van social media en mens-zijn in een toenemende digitale wereld.

In mijn talks deel ik kennis en eigen ervaringen en zorg ik voor veel interactie met het publiek.

Meer informatie

gesproken bij:

“De lezing is goed bevallen. De opzet was goed en je had de discussie goed in de hand, ondanks het feit dat sommige mensen aan de praat bleven, greep jij op het juiste moment in.

Het was een boeiende, actieve discussie en de door jou meegenomen voorbeelden waren voor velen een inspiratie.”

Hanneke Hijmans, Voorzitter Nabuurschap Driebergen

THEMA’S

roadtrip frankrijk

Duurzaamheid

Klimaatverandering is dringend, maar wat heeft nou echt zin om te doen en laten? In mijn talk over duurzaamheid geef ik een genuanceerd beeld over bewust leven en groene bedoelingen. Ik geef veel praktische tips, deel mijn eigen worstelingen en laat zien hoe duurzaam leven leuk én nuttig kan zijn.

Social media

Social media heeft grote voor- en nadelen. Sterk bewerkte foto’s, algoritmes en weinig privacy beïnvloeden ons zelfbeeld, veiligheid en gedrag in negatieve zin. Toch hebben social media ook een positieve impact, zoals activisme, authentieke influencers en grote communities. Mijn talk gaat over de twee gezichten van social media en hoe we daarmee om moeten gaan.

digitale nomade

Toekomst

Door wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen weten we steeds meer over de mens en alles om ons heen. Hoe ga je daarmee om? Hoe geef je je leven vorm als je niet in een God gelooft, als kunstmatige intelligentie meer over ons weet dan wijzelf en als we onze hersenen steeds beter doorgronden? Ondanks deze grote thema’s maak ik mijn lezing praktisch en toegankelijk.

PRAKTISCH

Insteek

Mijn lezingen hebben een praktische insteek en ik zorg voor veel interactie met het publiek. Ik combineer theorie met praktijk door persoonlijke anekdotes en praktische tips te verweven in het grotere verhaal.

Tarief

Mijn tarief voor een talk zit rond de 1.500 euro. Dit is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Voor lezingen bij stichtingen, onderwijsinstellingen en studieverenigingen gelden aangepaste tarieven. Dit is in overleg, neem daarvoor contact met me op.

Werkvorm

De werkvorm is in overleg. Meestal duurt een lezing 45 minuten, met tussendoor interactie en een Q&A na afloop. Het is ook mogelijk om er een workshop van te maken of juist een kortere talk.

Expertise

Als schrijver, podcastmaker en moderator verdiep ik mij dagelijks in allerlei thema’s rondom zingeving, maatschappelijke ontwikkelingen en bewust leven. Ik spreek hierover met wetenschappers en deskundigen en pas zelf veel kennis toe in mijn dagelijks leven.

Ik heb bovendien zeven jaar in de online marketing branche gewerkt en door mijn opleidingen American Studies, Kunstgeschiedenis en Journalistiek heb ik een brede kennis over allerlei onderwerpen.

Opdrachtgevers

O.a. SensUs Event 2020, Nabuurschap Driebergen, Tech Tuesday, Quantified Self Nederland, Permanent Beta, VeggieWorld & VeggieWorld Winter Fair en de Super Lifestyle Summit.

Tevens ontving ik in 2017 de Food100 award en was ik in 2018 gastblogger voor het Slow Food Youth Network.

Interesse?  Neem vrijblijvend contact met me op.

CONTACT