Spreker

Op zoek naar een spreker over zingeving in de toekomst?

In mijn lezingen vertel ik over zingeving in de eenentwintigste eeuw, vanuit wetenschappelijk perspectief.

Hoe blijft het leven waardevol als je niet gelooft in een god? Hoe ervaar je jezelf als je aanneemt dat het ‘zelf’ een construct van het brein is? En wat betekent het om mens te zijn in het licht van algoritmes en kunstmatige intelligentie?

Al van jongs af aan ben ik een denker. De waarom-vraag stel ik bij alles. Daarom lees ik veel non-fictie boeken, schrijf ik artikelen en interview ik wetenschappers en ervaringsdeskundigen in mijn podcast Dingen Duiden. Ik doe dit om de wereld en mezelf beter te begrijpen, zodat ik bewuste keuzes kan maken.

Als millennial ben ik optimistisch, maar ook kritisch. Niks is zwart-wit en daarom is mijn bedoeling om meerdere kanten van een verhaal te laten zien. Mensen aan het denken zetten en niet met kant-en-klare antwoorden komen.

In mijn lezingen vertel ik een genuanceerd verhaal, met veel voorbeelden, anekdotes en inzichten vanuit de wetenschap en filosofie.

Ik heb mijn specialisatie opgedeeld in drie thema’s, namelijk technologie, de toekomst en social media.

Ik ben ook inzetbaar bij Engelse evenementen. Door mijn achtergrond als amerikanist spreek ik vloeiend Engels.

Meer info

gesproken bij:

THEMA’S

Ik heb mijn specialisatie, zingeving in de huidige tijd, onderverdeeld in drie onderdelen. Klik op het thema voor meer informatie.

digitale nomade

Technologie

Mens-zijn in een digitale wereld.

Lees meer
roadtrip frankrijk

Toekomst

Een zinvol leven in de 21e eeuw.

Lees meer

Social media

Een realistische kijk op social media.

Lees meer

Referenties

Het is erg prettig werken met Susan. Ze draagt en neemt haar verantwoordelijkheid en heeft uitstekende communicatieskills.”

Karel Geenen, Online marketing expert

“De workshop is goed bevallen. De opzet was goed en je had de discussie goed in de hand, ondanks het feit dat sommige mensen aan de praat bleven, greep jij op het juiste moment in.

Het was een boeiende, actieve discussie en de door jou meegenomen voorbeelden waren voor velen een inspiratie.”

Hanneke Hijmans, Voorzitter Nabuurschap Driebergen Noord

“Susan voelt verantwoordelijkheid en maakt zich sterk voor tevreden klanten. Bij Yargon heeft Susan enkele overtuigende webinars en presentaties verzorgt!

Ronald Cuperus, Online marketing expert

Interesse?  Neem vrijblijvend contact met me op.

CONTACT