Vind je tof wat ik doe? Draag dan een steentje bij aan mijn blog!

Ik wil geen banners, advertorials of andere reclame op mijn website. Mijn artikelen zullen ook altijd gratis blijven. Maar om dit te kunnen blijven doen, heb ik wel inkomsten nodig. Wil jij daarbij helpen, dan kun je mij op verschillende manieren steunen. Dat vind ik echt ontzettend lief.

1. Deel mijn artikelen. Een gratis, maar enorm zinvolle manier om mij te steunen is om mijn artikelen te delen met anderen. Je kunt dat bijvoorbeeld doen op Facebook of Twitter.

2. Steun mij op Patreon. Met een kleine maandelijkse bijdrage kun je mij helpen om de website te verbeteren, meer artikelen te schrijven en dat ik brood kan kopen. Op mijn Patreonpagina vertel ik er meer over.

3. Doe een eenmalige donatie. Is maandelijks betalen niet zo je ding, dan mag je natuurlijk ook een eenmalig bedrag (via iDeal, PayPal of creditcard) naar mij overmaken. Je zit verder nergens aan vast.

4. Klik op mijn Bol.com banner. Als je toch iets gaat bestellen op Bol.com, klik dan eerst even op deze link of de button op de homepage. Hiermee ontvang ik een klein percentage van jouw bestelling en jij betaalt niks extra’s.

5. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Om op de hoogte te blijven van mijn artikelen, stuur ik een nieuwsbrief. Zo kom je makkelijk terug op mijn website en mis je nooit iets. En als blogger is het heel fijn om een vaste groep lezers te hebben. Schrijf je hier in:

[activecampaign form=7]

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Lees hier meer over in mijn privacy statement.

6. Volg mij op social media. Zo blijf jij altijd op de hoogte van mijn updates en ben ik blij met een groter bereik. Ik ben te volgen op:

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Hoe je mijn blog ook steunt, ontzettend bedankt! ❤️

– Susan